Maison

Title Image

Over

Uitdagend en creatief

MESTEMAKER ARCHITECTUUR

Mestemaker Architectuur is een dynamisch en multidisciplinair architectenbureau. Wij bieden ondersteuning en geven advies binnen een breed spectrum van de architectuur en kunnen bijdragen aan de realisatie van uw droomwoning. Hierbij kunt u denken aan zowel verbouw als nieuwbouw van een woning.

Wij denken in nieuwe concepten en halen inspiratie uit diverse hoeken. Daarbij vinden wij aansluiting met de omgeving belangrijk. Binnen de gestelde kaders wordt naar oplossingen gezocht waarbij uw wensen centraal staan.

Ons portfolio varieert van particuliere woonhuizen tot publieke gebouwen. Daarnaast voeren wij stedenbouwkundige onderzoeken uit om bebouwing mogelijk te maken op unieke locaties.

Naast het maken van ontwerpen, opereert ons architectenbureau  ook op andere gebieden binnen de bouwkunde. Hierbij kunt u onder andere denken aan de energie- en milieuprestatie van uw woning. Wij voeren ook bouwkundige en thermografische onderzoeken uit.

ONTWERP EN ARCHITECTUUR
TEKENWERK EN VERGUNNING
INTERIEUR
BOUWFYSICA EN ADVIES
ARCHITECT

In Nederland is de titel ‘architect’ wettelijk beschermd om de kwaliteit van het beroep te waarborgen. Om deze titel te mogen voeren moet een architect daarvoor opgeleid zijn en ingeschreven staan in het wettelijk architectenregister. Wij staan ingeschreven onder nummer 1.120701.006 waarmee wordt voldaan aan de Wet op de architectentitel.

BNA

Wij zijn lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). Architecten die hierbij aangesloten zijn mogen zich een “BNA erkend bureau” noemen. Dit keurmerk gaat verder waar de gedragsregels van de BNA al jaren voor staan. Architecten aangesloten bij de BNA verbinden zich met de gedragscode die staat voor het professioneel, integer en verantwoordelijk uitoefenen van het beroep van architect.

VOORWAARDEN

Wij werken altijd volgens de DNR2011 en Consumentenregeling (CR) 2013 en hebben een verzekering voor de beroepsaansprakelijkheid. Hieronder vallen alle werkzaamheden die een architect en bouwkundig ingenieur uitvoeren.

U kunt de DNR 2011 en CR 2013 hier naast downloaden.

Privacy, disclaimer en cookies

Wij hebben een verklaring opgesteld met betrekking tot privacy, een disclaimer en cookies.

U kunt deze hier naast openen.